juli 2012

Hei!

Anne-Sofie her. Kort innlegg.Det var en gang to tomater som gikk over en vei.Så kom det en bil, da hoppet den ene tomaten unna.Hvorfor gjorde du det? Spurte den andre.Fordi jeg ville gjøre en vri!

halla!!!!!!!!!!!!!!:-)

Halla, i går var jeg på hytta til Anne-Sofie! Her kommer en V.I.T.S: -Onkelen min har hester. -har han gård, da? -Nei, han har karusell. Karusell!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Ha fortsatt en GOD SOMM...

hello!!!!

hei, nå har jeg akkurat blitt massjert av naboen min på 5år, han er kjeme god:-) her kommer en VITS: Mor: -Nei Bolla, du må ikke spise vaskepulver, det er farlig! Bolla: -Ja, men det står jo p...

HEI ALLE SAMMEN!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

hallo, på dere alle:-)!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1 Nå for tiden er jeg veldig glad i tegneserier, her kommer en!: -Gyrid;-)

PC!

Hei every sammen, i dag kjøpte jeg en samsung pc! Og jeg har fått SKYPE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Her kommer tegneserier: Ha fortsatt en GOD SOMMER!!!!!! -Gyrid:-)

Flere tegneserier!

Her er noen flere tegneserier, vi har funnet:

Gyrid og Anne-Sofie!

Hei, nå er Gyrid hjemme hos meg.Vi legger til en slags tegneserie:

Mandag!

Hei, ja i dag er det mandag:-) her kommmer en VITS: Læreren: -Ole, hvorfor kommer du for sent? Ole: -Jeg så et skilt der det sto: SENK FARTEN! HA FORTSATT EN GOD SOMMER:-) -Gyrid:-)

HEI!:D

hei, lenge siden sist. her kommer en vits: Hun til sin unge kjæreste: -Kjære hvisk noe søtt i øret mitt. Jordbærsyltetøy. GOD SOMMER VIDERE! -Gyrid:-)

HJEMME!

Hei, Gyrid her nå har jeg kommet hjem fra FERIE! Her kommer svaret på denne gåten: Hvem må alle mennesker, selv kongen og keisere, ta av seg hatten for? SVAR: Frisøren her kommer en V.I.T.S: ...
komikanalen

komikanalen

12, Porsgrunn

vi er to jenter som liker å ha det gøy sammen! Bloggen handler mest om morsomme ting, men også om hverdagen vår. Håper du liker bloggen!

Kategorier

Arkiv

hits